Sunday, 6 November 2016

When you are the one

Assalamualaikum.. Hmm.... Dah lama lak x update pape.. Banyak kli nk share sometg kat sini tapi x tertulis..

Its something that i can share is, when you love someone, just go for it... Dont waste ur time.. And just dont leave him/her... Tell him/her the truth. That's it..

Perghh.. Ayat nampak mcm senang jer an..?? Tapi x semudah tu kot..

Perkenalan x semestinya indah semuanya.. Mengharap siang cerah tetapi tiba2 gerimis di waktu petang.. Semua Allah dah aturkan.. Cantek aturan-Nya... Cuma terpulang pada kita untuk usaha yang terbaik utk buat perancangan dlam khidupan..

Dalam keadaan x sedar diri dah mencecah umur 20an.. X sedar diri jugak adik2 dah makin besar pnjang.. Rindu bila terlihat album lama ketika adik2 masih kecil.. Comel lagi semuanya.. Skrg.. Dah ada yg nak berumah tangga pon... Cuma menghitung hari...

Aku..??  Please dont ask me that question... Muda ag kot.. (:-P) ... Allah dah rancang yang tbaek buat aku.. Dont worry..

Memilih..?? Oo please.. Dlam hidup.. Mesti kne buat pilihan.. Antara yg baik n yg buruk.. Yang smpurna atau tidak.. Tapi siapa lah aku nk menentukan jalan hidup sndiri..

Kan masih ada ibu dn ayh untuk berbakti.. Jangan risau jalan kehidupan Allah dh susun yg terbaik.. Just follow the flow..

Tak kan xdak lgsg plihan di hati..?? Tipu diri sdri kalu ak kata tak da.. Cuma itu hanya pilihan diri sendiri.. Mungkin hnya aku.. Tapi bukan dia.. ;-)   -apalanasib- Just be friend.. Not more than that.. Yes.. I do like u be my friend.. (Y)

Hahaha... Lagi beberapa minggu tamat pengajian.... Yes...!! Ak berjaya hbiskan pngajian tanpa ada kontroversi dan masih single.. Hahaha... Oo yeahhh... Kawan2  dh bertemu jodoh.. Ramai yg kawen sesama batch.. Aku tumpang bahagia..

Apa yang penting.. Kita sma2 konvo yer.. -tahundepan- -lambatlagi- Haha.. B-)

Semoga aku dan kita semua berjaya dalam exam semester akhir nie.. Dan aku doakan kita sentiasa cuba untuk memperbaiki amalan kita di dunia menuju akhirat kerana hidup nie tak lama.. Entah esok enth lusa.. Allah beri pinjaman saja nyawa nie..

Maaf ak sahabat2 andai ak pernah mengguris hati kamu.. Pernah tersimpan kasih pd yang x perlu.. Terlalu ambil berat benda yang remeh.. Tersangat menyayangi walau tak berbalas..

Aku hanya insan biasa.. Maaf kan aku...

Buat ibu dan ayah... Along sayang semua nya.. <3.. Muahh.. ~flyingkiss~ :-*