Sunday, 18 January 2015

PAPAGLAMZ GIVEAWAY.. Dah Join...?? ^_^

Assalamualaikum... dah lama pulak Bisikan Hati senyap... Maaf yer... Tuan punya blog ini dah sibuk dengan kuliah.. hehe... biasa lah budak baru belajar la katakan...

Hari ini special punya entry... hahaha... PAPAGLAMZ GIVEAWAY... Awak semua dah join...??

Cerita serba sedikit mengenai PAPAGLAMZ selama perkenalan kami.. Beliau seorang blogger yang berkaliber... hahaha... rajin komen dalam entry2 blog.... Terima kasih PAPAGLAMZ.... haha... tanpa awak.. apa la makna nya ruang komen di blog saya.. terima kasih kerana memenuhkan ruang komen saya... hahaha..

NAH.... Special For U Allz...

**Jangan lupa tekan pada gambar untuk ke link GiveAway ini yer.. ^_^



 RED CARPET GIVEAWAY BERSAMA PAPAGLAMZ


Dah dapat link nya..?? jangan lupa tekan kat gambar di atas untuk ke laman blog dan contest tersebut... Jom Join ramai2... Kita sama2 support sahabat blogger kita... 

Sekian daripada saya... "Ustazah Syuhada" ... teruskan ber"blogger" .. ^_^


Sunday, 4 January 2015

Cukup Hanya Sekali...!!!

Malam menjelma... bintang kini menghiasi langit yang kegelapan.. menambahkan keindahan malam yang suram...

Aku merenung ke langit... sambil mencari2 sang rembulan... tapi... hampa... bulan telah ditutupi awan yang berarak lemah... 

Tetiba aku teringat kan seseorang...

Thursday, 1 January 2015

Indahnya Bersahabat Walaupun Berjauhan

Air mata bergenang tatkala membuka sebuah blog yang sudah menjadi hobi ku untuk setiap saat bila buka lappy...

indah bersahabat walau pun berjauhan... YAp... xtahu nak cakap apa... sweet nya ku rasa bila sahabat di sana sentiasa memikirkan dan mendoakan diri ku walau jauh di sana...

Rintihan Tahun Baru "Masihkah ada hari esok buatku"



Jari menekan keyboard.. tik.. tik.. “Laut” … kenangan ku terimbas kembali di Pulau Perhentian dan Pulau Pangkor… terlampau indah.. sehingga terasa aku ingin mencari ketenangan itu kembali..

Ya Allah… kehadiran tahun baru nie.. adakah aku menyambutnya dengan baik.. adakah aku akan dapat menjadikan ia lebih baik daripada tahun yang sebelum ni…?? Ya Allah.. mampukah aku.. menggapai redha Mu shingga ke akhir hayat ku.. tatkala aku masih membuat maksiat kepada Mu..???

Monday, 29 December 2014

Aku rindu kamu SAHABAT ^_^

Di kala hati berbisik ingin menulis sesuatu... tapi seperti biasa.. otak blank... -_- x thu nak tulis ap... menjadi rutin untuk aku membuka laman blog si dia.... hari nie... aku buka lagi tanpa ptus harapan supaya dapat melihat perkembangan baru nya... YA... ada perkembangan... aku gembira kerana si dia tetap ada jua rasa rindunya terhadap ku... begitu juga perasaan rindu ku terhadap sahabat di sana...