Sunday, 18 January 2015

PAPAGLAMZ GIVEAWAY.. Dah Join...?? ^_^

Assalamualaikum... dah lama pulak Bisikan Hati senyap... Maaf yer... Tuan punya blog ini dah sibuk dengan kuliah.. hehe... biasa lah budak baru belajar la katakan...

Hari ini special punya entry... hahaha... PAPAGLAMZ GIVEAWAY... Awak semua dah join...??

Cerita serba sedikit mengenai PAPAGLAMZ selama perkenalan kami.. Beliau seorang blogger yang berkaliber... hahaha... rajin komen dalam entry2 blog.... Terima kasih PAPAGLAMZ.... haha... tanpa awak.. apa la makna nya ruang komen di blog saya.. terima kasih kerana memenuhkan ruang komen saya... hahaha..

NAH.... Special For U Allz...

**Jangan lupa tekan pada gambar untuk ke link GiveAway ini yer.. ^_^



 RED CARPET GIVEAWAY BERSAMA PAPAGLAMZ


Dah dapat link nya..?? jangan lupa tekan kat gambar di atas untuk ke laman blog dan contest tersebut... Jom Join ramai2... Kita sama2 support sahabat blogger kita... 

Sekian daripada saya... "Ustazah Syuhada" ... teruskan ber"blogger" .. ^_^


13 comments:

Papaglamz said...

Haaahaha.. Berkaliber sangatnyer ustazah oii.. Happy study yer.. Study elok2. Capai impian setinggi awan. Klu ad mse komen2 kt blog Papaglamz yer.. Hehehe

Ustazah Syuhada said...

hehehe... ustazah sibuk la sekarang.... ustazah x leh on9 sangat.... kuliah terlampau padat... ini pon cukup bersyukur dapat on9... hahaha... ^_^

Papaglamz said...

Xpe... On9 ni kn benda sampingan.. Happy study yer ustazah.. Capai impian yang menggunung tu.. Jgn hampakan hrapan ibu ayah.. Chayook..!!!!!

Ustazah Syuhada said...

hahahaha... study smart... insyaAllah.. ehm.. nak tnye something... zaujah PAPAGLAMZ ex-student IPIS ker..??

Papaglamz said...

Haar.. IPIS Bangi.. Kenal kah???!!! Hahaha... Klu kenal, kecik sungguh dunia ini.. Huhuhu

Ustazah Syuhada said...

MasyaAllah... hehe... senior kita tu... ^_^ ....

khaty aiman said...

Hai ..khaty BW dari segmen yang sama
semoga berjaya

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

Papaglamz said...

Terima Kasih join.. Dalam masa terdekat akan umumkan pemenang.. Rerajin terjah blog Papaglamz yer.. Heheheh..

Ustazah Syuhada said...

Papaglamz.... ustazah "Bisikan Hati" minta maaf yer... xdpat join sgat G.A. Papaglamz.... sibuk cket.. x sempat nk terjah2 blog Papaglamz.. minta maaf yer... t kalu ad contest lain.. insyaAllah ustazah cuba join lagi.. ^_^

Papaglamz said...

Hai. Papaglamz blogwalking kat sini.
Exchange Feed Group ada menganjurkan GIVEAWAY MEGA RAYA Dengan hadiah bernilai RM 3100.00 Jemput join tau. Boleh buat duit raya. Terima Kasih.

Ustazah Syuhada said...

InsyaAllah.. Nti ustazah join yer... Maaf la.. Lama pulak rasanya ustazah x jenguk blog "papaglamz"

Papaglamz - Food Stylo Founder said...

Lama tak jengah entri ni.. hehehe.. Sehat..??
Jom terjah - Resepi Nasi Goreng Ikan Sardin Hadiah Dari Hati